Geen nieuws. Goed nieuws.

Geen nieuws. Goed nieuws.

Dat we al een tijdje geen nieuws gepubliceerd hebben hier, betekent natuurlijk niet dat er geen nieuws was. Er was eigenlijk zoveel nieuws dat we gewoon niet aan een stukje toe kwamen. Ellen haar bedrijf in outdoortrainingen in Deventer groeit als een malle. Miriam is een eigen planeet begonnen in Alphen aan den Rijn. En daarnaast hebben we ook samen weer mooie stappen gezet met onze Women’s Health Academy.

We lanceerden in januari onze nieuwe website, die de ‘domme’ logistiek achter onze opleidingen, zowel voor jullie als voor ons, veel minder arbeidsintensief maakt. Inschrijven, betalen, cursusinfo downloaden en je certificaat ophalen gaat nu allemaal automatisch. Want dat kan ook. En dat is heerlijk.

Wat niet kan, is de zaken automatiseren waarvoor “vibes” nodig zijn. "Goede vibes" wel te verstaan. Die vinden we superbelangrijk en daar steken we dus nog steeds behoorlijk veel tijd in. Alle communicatie houden we bij onszelf en naar onze eigen smaak. En net als in ons eerste jaar hebben we nog steeds met behoorlijke regelmaat koffie- en/of tostigafspraken met gastdocenten om te verkennen of we samen tot iets moois kunnen komen. Zo ontmoetten we vorige week via via weer een topper met goede vakkennis, uitstekende didactische vaardigheden en 100% goede vibes! Hopelijk snel meer nieuws daarover, wordt leuk!

Nieuw in ons aanbod tot de zomervakantie is in elk geval de workshop Building Business. We krijgen zoveel verzoekjes om mee te denken met collega’s, dat het ons leuk en zinvol lijkt om eens met al die ondernemende mensen bij elkaar te komen en met en van elkaar te leren over het opzetten en uitbouwen van je eigen (contractvrije) fysiotherapiepraktijk of trainingsbedrijf.

Verder hebben we een Praktijkdag geregeld voor alle deelnemers aan de nascholing Diastaseproblematiek van 2018. Deze smaakte zo naar meer, dat één dag te zuinig ingeschat bleek. Iets dat we voor 2019 dus uiteraard hebben aangepast, maar ook de lichting van 2018 wilden we graag nog een extra dag aanbieden om te oefenen met praktijkvoorbeelden. Een ander punt dat opviel in de evaluaties was dat trainers en fysio’s toch net iets andere accenten wilden in de cursus. Er is daarom een extra dag speciaal voor trainers toegevoegd. De nieuwe tweedaagse is voor therapeuten en behandelaars.

De snijzaal masterclass voor maart zat al heel snel vol en dat verbaast ons helemaal niets, want het is top wat daar kunt leren van docent Vincent Hoogstad met dank aan al die mensen die zo grootmoedig zijn geweest hun lichaam ter beschikking van de wetenschap stellen. Geen beter lesmateriaal dan ‘levensecht’ lesmateriaal. Heb je interesse? Dan kun je je via de site alvast op de interesselijst plaatsen voor een volgende editie of voor wanneer er toch nog iemand verhinderd is deze ronde.

Als er nieuws is dan lees je dat zeker binnenkort weer. Hier of nog sneller via onze socials. Meld je ook even aan voor onze W.H.A. Community op Facebook. Mooi om te zien dat daar ook steeds meer kennis en ervaring wordt uitgewisseld!

Zonnige groet voor nu, Ellen & Miriam