Women’s health academy – Miriam & Ellen

Women's Health Academy
De Women’s Health Academy is een initiatief van Ellen Aalpoel en Miriam Hockx. Twee van oorsprong fysiotherapeuten, met een passie voor vrouwspecifieke gezondheid. Mannen en vrouwen zijn immers evenzo gelijk als verschillend. Uitermate belangrijk om daar oog voor te hebben als het gaat om gezondheid. In 2017 besloten Ellen en Miriam hun ervaring in het verzorgen van opleidingen voor andere organisaties, in te gaan zetten voor een eigen onderwijsinstelling: de Women’s Health Academy.

Doel van de Women’s Health Academy is professionals binnen hun eigen vakgebied op te leiden tot superspecialisten in vrouwspecifieke zorg- en training. Evidence based. Eerlijk. En energiek.

Een opleiding doen via de Women’s Health Academy betekent een aantal uren/dagen vol evidence en (h)eerlijke energie. Onze docenten ademen hun vak en doen niets liever dan hierover sparren en zo kennis, ervaring en passie met je delen. En natuurlijk verwachten we deze attitude ook van jou! Onze opleidingen zijn -mits expliciet anders vermeld bij ‘doelgroep’- allen op post-HBO niveau en geen ‘aanwezigheidscursussen’. We vragen jouw intensieve actieve deelname, zodat je alles ook daadwerkelijk direct de volgende dag in je eigen werksetting kunt implementeren. Sinds juni 2018 is de W.H.A. een CRKBO geregistreerde instelling.

Ons aanbod is continue in ontwikkeling. Veelzijdig en aantrekkelijk voor een brede groep professionals in zorg & sport, steeds benaderd vanuit de invalshoek Positieve Gezondheid. Uiteraard bieden we cursussen op het gebied van peripartum begeleiding, maar ‘vrouwspecifieke (positieve) gezondheid’ is zoveel meer.

Via social media houden we je op de hoogte van nieuw opleidingsaanbod. En uiteraard zijn wij ook heel erg benieuwd naar jouw nieuws, wensen en ideeën. Deel ze alsjeblieft met ons! Dat mag altijd direct, maar kan ook in onze Facebook-community.

Wil je Ellen en/ of Miriam boeken voor bijvoorbeeld een congrespraatje, gastdocentschap of een wat meer informele -maar toch informatieve- bijeenkomst? Dat kan! Gebruik de knoppen hieronder of mail naar info@whacademy.nl