W.H.A. INSPIRATIEDAG Building business

Werk jij als fysio in de eerste lijn en ben je helemaal klaar met alle onzinnige regels? Wil je gewoon lekker aan de slag met ‘je meiden’? Peripartum training? Bevallingscoaching? Contractvrij werken? Dat wilden wij ook. En we deden het maar 'gewoon'. Ging dat vanzelf? Nee. Vonden we wielen uit? Ja. Stootten we onze neuzen? Ja. Vielen we vaak? Ja, maar we stonden nog vaker weer op.

En nu worden geregeld gebeld, geappt, gemaild met de vraag: ‘Hoe pak ik dat nou aan?’. De regels. De marketing. Je netwerk. De smoel van je bedrijf. Groeien? Mensen aannemen? Of juist klein blijven? Mag ik tips? En natuurlijk mag dat, maar hoe leuk en zinvol is het om met gelijkgestemde collega’s bij elkaar te komen en je samen op weg te laten helpen naar je droomb(est)aan? Gewoon doen! De eerste editie in mei was een groot succes met prachtige recensies. We doen 'm graag nog een keertje over.

Datum: 4 oktober 2019
Tijd: 12.30 uur - 17.30 uur (incl. koffie/ thee/ lekkers)
Deelnemers: 8-15
Prijs: €135,00

Locatie

Het Lokaal | Oliemolenhof 90 | 3812 PB Amersfoort

Doelgroep

Fysiotherapeuten | Oefentherapeuten | Trainers, die willen groeien in en bouwen aan hun business

Docent

Ellen Aalpoel (www.blix-em.nl) en Miriam Hockx (www.momsplanet.nl). Samen met veel liefde eigenaar & oprichter van de Women's Health Academy.

Studiebelasting

5 uur

Leerdoel

Aan het einde van dag ben je voorbereid op het starten van en het doorgroeien in je eigen bedrijf.

Opzet

Na een korte intro nemen we je aan de hand van jullie eigen vooraf ingebrachte vraagstukken en praktijkvoorbeelden mee op de weg naar de volgende stap in jouw bedrijf/ loopbaan. Het Lokaal biedt de ideale sfeer voor deze workshop en zorgt ervoor dat het ons aan niets zal ontbreken.

Accreditatie

Niet aangevraagd

Kun je niet op deze data en wil je weten wanneer de volgende data beschikbaar zijn?

Laat dan je mailadres achter en we houden je op de hoogte.