Fysio? En toe aan goed nieuws? Kies voor Floor®

Fysio? En toe aan goed nieuws? Kies voor Floor®

Op vrijdag 29 september start op Papendal weer een nieuwe editie van onze Opleiding tot Floor®-Fysio. Hét programma om zwangeren en recent bevallen vrouwen optimaal te kunnen begeleiden. Floor® introduceren in jouw praktijk is niet alleen leuk en zinvol, maar ook eenvoudig en lucratief. In deze nieuwsbrief de vijf grootste voordelen van Floor® voor jou op een rijtje.

1. GEZONDE KRUISBESTUIVING
Floor® zorgt ook voor bloei in jouw fysiotherapiepraktijk

Floor® is geen fysiotherapie. Het wordt door veel zorgverzekeraars echter wel (deels) vergoed uit het potje 'Zwangerschapscursussen' binnen een aanvullende verzekering. Welke, dat vind je HIER. Dat Floor® wel fysiotherapie kan wórden, is duidelijk als je de cijfers bekijkt van hoeveel (aanstaande) moeders vroeger of later toch klachten ontwikkelen die om fysiotherapie vragen. En doe je het goed (en dat doe je, want je hebt zoveel bijgeleerd in deze opleiding), dan worden hun gezinnen en vriendinnen ook zeker jouw klanten.

2. ALLERFIJNSTE DOCENTENTEAM
Alleen de leukste en de beste zijn goed genoeg voor #teamfloor

De gynaecoloog, de diëtiste, de verloskundige en de sport-/ psychosomatisch-/ en bekkenfysiotherapeut. Zij delen hun specifieke peripartum kennis met je en zijn jouw vraagbaak tijdens de opleiding én daarna. Dankzij de passie voor hun vak en hun geloof in Floor® is hen nooit iets te veel. Trots op!

3. NERGENS HET WIEL UITVINDEN
Alles ligt voor je klaar!

Van folders tot intakeformulieren, van algemene voorwaarden tot presentaties. Alles is inmiddels al wel voor je (door)ontwikkeld en kun je vinden op het Floor® forum, waar je vanaf het moment van inschrijven toegang toe krijgt binnen je account op www.whacademy.nl

4. WARM BAD VAN COLLEGA'S
Levendige community van Floor®-Fysio's die je voorgingen

We zijn met een fijne club van een kleine 60 collega's inmiddels, incl. twee mannen! Eén keer per jaar komen we blij elkaar tijdens de Floordag op Papendal. Daarnaast vindt er via diverse platforms ook veel uitwisseling van nieuwe kennis, ervaring en inspiratie plaats.

5. STEVIG GEACCREDITEERD
121 punten Kwaliteitshuis Fysiotherapie (vrije deel)

En als laatste -want deze opleiding doe je natuurlijk niet voor de punten ;) - kost Floor® je de nodige tijd en krijg je dus ook de nodige punten! Direct na inschrijving kun je in onze online leeromgeving. Daarbinnen kun je het theoriedeel in je eigen tempo tot je nemen en afronden. Zo zijn die SBU's prima te doen!

Twijfel je nog? Wil je meer weten? Bel, app of mail ons gerust.
Verkorte trajecten ook mogelijk. Inschrijven kan nog t/m vrijdag 8 september.

Overtuigd, maar nog net te vroeg? Op vrijdag 1 maart 2024 start editie 7 !

Groetjes, Ellen & Miriam

06-49873990 | info@whacademy.nl