Academies United

Academies United

Wie ons langer volgt weet dat we gek zijn op creëren. En nog gekker op co-creëren. Samen met gastdocenten en collega-opleiders komen de mooiste dingen tot stand. En het is gewoon zo lekker ook om te kunnen sparren met andere gepassioneerden.

"If you want to go fast go alone. If you want to go far go together."

Onze jongste co-creatie is die met de Movement Academy. Samen met de ambitieuze collega's daar, zijn we onderwijs aan het vormgeven, waarin "Vrouw en bewegen" de rode draad is. Een masterclass "Zwangerschap & Sport" zal komend voorjaar hiervan -als COVID-19 het toe laat- het eerst zichtbare resultaat zijn. In aanloop naar deze masterclass is onlangs alvast deel 1 van een drieluik over dit onderwerp verschenen.

Goed om eens te lezen voor alle (sport)fysiotherapeuten, die zich niet perse willen specialiseren in deze tak van sport, maar in hun werk wel af en toe te maken hebben met zwangeren en recent bevallen vrouwen. Ruim 160.000 per jaar zijn dat er, dus eigenlijk moet je je best doen om ze niet tegen te komen tussen je reguliere patiënten :)

Pak je verantwoordelijkheid en zorg dat je wat extra kennis in je rugzak hebt ook op dit gebied.
De review vind je HIER. Via de Movement Academy Newsfeed op Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van het verschijnen van deel 2 en 3 later dit jaar. Enjoy!