Co-creatie

De W.H.A. heeft een missie: Elke vrouw in optimale (positieve) gezondheid in elke levensfase. Daar werken we hard aan en dat kan niet zonder jou als gastdocent, organisatie of collega-opleider. Ben je binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor bij- en nascholingen? Of denken jullie aan een event op het gebied van Women’s Health? We denken heel graag mee over incompany trajecten of projectwerk.

Met gastdocenten

We zijn voortdurend op zoek naar docenten met uitzonderlijke expertise binnen hun professie EN met een attitude die past bij die van ons en die van onze organisatie. Denk je dat je iets voor ons kunt betekenen? Je mail met je CV en concrete ideeën voor een cursus, lezing of workshop is meer dan welkom.

Met bedrijven en organisaties

Ben je binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor bij- en nascholingen? Of denken jullie aan een event op het gebied van Women’s Health? We denken heel graag mee over incompany trajecten of projectwerk. We hebben een groot netwerk van professionals die we kunnen inzetten om jouw doel te helpen bereiken.

Met andere opleiders

Natuurlijk is er ook marktwerking in de wereld van de opleidingen, maar voor wie kwaliteit biedt is er echt altijd een plek. De TV-spotjes waarin je ziet dat supermarkten of automerken elkaar met naam en toenaam affakkelen zijn een tenenkrommend zwaktebod. Dit past niet. Dit past nooit. En al helemaal niet in een sector, waarin het gaat om zorg naar een hoger plan te brengen.

1 + 1 = 3. Daar geloven wij in. Samen kom je altijd verder.

Vind jij dat ook? We zijn al in gesprek met diverse kleine en middelgrote aanbieders, maar daar kunnen er altijd meer bij! Groot hart, groot netwerk, groot denken.

Op dit moment werken wij met veel plezier en vol enthousiasme samen met ProFundum Academy. Specialist op het gebied van bekken- en bekkenbodemproblematiek. Met NT-e hét trainingscentrum in Nederland voor echografie. Met Movement Academy voor best practice kennis en kunde op het gebied van sport en orthopedie. Met sport- en congrescentrum Papendal als top locatie voor onderwijs. En met Happy Parents Coaching voor extra aandacht voor (aanstaande) moeders op de werkvloer.

Logo Papendal sport