Wij sluiten af…

Wij sluiten af…

Ja, wij sluiten af! Net als iedereen uiteraard, sluiten we vanavond een jaar af. Maar ook sluiten we onze eerste vijf jaar W.H.A. samen af.

Vijf jaar waarin we eigenlijk altijd alles volledig in eigen beheer deden. Van accreditatie aanvragen tot naar de Appie gaan voor de catering. Van communicatie tot congresorganisatie. Van leeromgevingen vullen tot leslocaties zoeken. Van geweldige gastdocenten vastleggen tot gastlessen geven elders. En van social media bijhouden tot stapels literatuur doornemen. Uiteraard niet helemaal in ons eentje allemaal. Veel mensen en organisaties hebben ons onwijs geholpen. Maar toch was het best een klus naast onze goedlopende eigen bedrijven in Alphen a/d Rijn en Deventer.

Kadootje dus dat we een mooi aanbod kregen afgelopen jaar van THIM om een ander uit te besteden aan hen, zodat wij volgend jaar onze volle focus kunnen leggen op het verder ontwikkelen van met name onze Floor & Door. Het zal best wel even wennen zijn. Want alles van A tot Z zelf regelen, betekent natuurlijk ook alles volledig naar je eigen (hoge) standaarden kunt doen. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat het een beetje loslaten daarvan, ons -en onze missie op het gebied van vrouwspecifieke zorg- veel mooie dingen gaat brengen volgend jaar en in de jaren daarna. Onze laatste nieuwsbrief met een wat uitgebreidere terug- en vooruitblik vind je HIER.

Rest ons voor nu iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan ons mooie 2023. Onze allerbeste wensen voor jullie voor het nieuwe jaar en heel graag tot dan weer, bij een van onze activiteiten!

Liefs, Ellen & Miriam