TO DO: ‘Energy arrangement boeken #oppapendal’

TO DO: ‘Energy arrangement boeken #oppapendal’

Een videobelletje. De 'communicatie-meiden' van Papendal.
Of we iets leuks met ze willen doen?

Geen vraag natuurlijk, want wij willen altijd iets leuks doen!
En al helemaal met Papendal, waar we ons -als inmiddels vaste huurders- altijd super op ons plek voelen.

Idee was om een 'energy arrangement' samen te stellen, voor vrouwen die samen een paar relaxte én actieve dagen willen hebben in en om Papendal (Arnhem). En of wij daar dan boegbeeld voor wilden zijn als dynamisch duo... En mee wilden denken over de inhoud van het arrangement én van de energyguide die iedereen straks op haar kamer vindt.

Enfin, dat hebben we gedaan. Voor Papendal. Een toplocatie, waar het het afgelopen jaar helaas natuurlijk ook veel te rustig is geweest... En voor jou. Want jij hebt -net als wij- vast ook veel te weinig leuke dingen gedaan met je vriendin/ moeder/ zus/ buuf. Dus 1 en 1 is 2: boek gewoon dat arrangement en ga jullie zelf verwennen! Gaan wij ook snel weer doen :)

Hieronder de flyer met de belangrijkste informatie.
Voor meer info en direct boeken kijk je HIER, op de speciale W.H.A. pagina van Papendal.

Heel veel plezier en laat ons weten hoe het was!

Ellen & Miriam

NB. De W.H.A. heeft verder geen enkel financieel belang bij jouw boeking. Gewoon een leuk uitstapje om aan mee te werken voor ons. Wel hebben we voorgesteld om aan 'ons' arrangement een goed doel te koppelen. Super als we met z'n allen iets kunnen doneren, zodat vrouwen en meisjes voor wie dat niet vanzelfsprekend is, ook een heerlijk verwenmomentje kunnen hebben toch? Meer info over het door ons gekozen doel vind je HIER.