THIM neemt groot deel van W.H.A. opleidingen over

THIM neemt groot deel van W.H.A. opleidingen over

Vorig jaar startten we met het huren van lesruimte bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie in Nieuwegein. Lekker centraal en goed bereikbaar. Fijne lokalen met behandeltafels. Nette catering en een relaxed, huiselijk sfeertje. Het jasje zat ons wel.

Het communiceren met directeur Ruud verliep ook vlotjes. En al snel gingen onze gesprekken verder dan alleen over het faciliteren van ruimte en catering. THIM wilde graag zijn post-HBO portfolio uitbreiden en was geïnteresseerd in overname van ons cursusaanbod.

Nu is het geen geheim dat wij zelf de schurft hebben aan accreditatieaanvragen en ander bureaucratisch geneuzel. Ook niet dat we graag een groter podium zouden hebben nog voor vrouwspecifieke thema's (ook in de bachelor fysiotherapie). En ook niet dat we beide best heel druk zijn met onze eigen ondernemingen naast de W.H.A. Dus op een goeie middag -na alweer een goed gesprek over ook de financiële afhandeling etc.- hakten we samen zonder twijfel de knoop door en kunnen we jullie nu officieel melden dat THIM vanaf nu onze grote broer is!

THIM wordt de aanbieder van onze losse opleidingen en wij zullen daarbij actief zijn als gastdocent. Met dezelfde cursusinhoud en dezelfde energie als je van ons gewend bent natuurlijk. Of misschien nog wel ietsje meer en beter, omdat we dus lekker wat administratieve ballast kwijt zijn. Onze Floor en Door -en hun kleine zusje Noor die as we speak in de maak is- blijven uiteraard tot in lengte van dagen helemaal van en bij ons. Heerlijk om daar ook nóg meer op te kunnen gaan focussen vanaf nu.

De eerste cursussen die volledig te boeken zijn via het THIM Advanced Learning Platform staan inmiddels online. Leuk als je er even een kijkje neemt! Je vindt ze HIER.

Wij hebben alle vertrouwen in deze stap en hopen je snel te zien bij een van de opleidingen!

Ellen & Miriam