Nooit te laat voor je eerste nieuwsbrief

Nooit te laat voor je eerste nieuwsbrief

Hoe belangrijk moet je jezelf vinden om een eigen nieuwsbrief in het leven te roepen? Voor de één is dat direct bij de opstart van een bedrijf (wat heel goed is overigens). Bij ons heeft het 3,5 jaar geduurd.

Waarom? Een beetje vanuit bescheidenheid; nieuwsbrieven genoeg al in de wereld. Vanuit luxe ook wel, want het gaat gewoon hartstikke goed met onze -bijna- kleuter. Al doet dat ons tegelijk vermoeden dat jullie het misschien ook wel leuk vinden om met een zekere regelmaat iets van ons te lezen. Maar, eerlijk is eerlijk, vooral ook gewoon vanuit onkunde.

Die factor onkunde is de eerste helft van dit jaar vakkundig om zeep geholpen door onze ICT mannen. En daarom is er nu een heuse Women's Health Academy nieuwsbrief!
Je leest 'm HIER.

Een editie met vooral algemene info én een fijn welkomst-kadootje... Volgende edities zullen zeker ook meer vakinhoudelijke items bevatten, want het delen van kennis en vaardigheden blijft toch het mooiste wat er is.

Ook de informatie voorafgaand aan een cursus zal in het vervolg verzonden worden vanuit dit 'nieuwsbrieven-systeem' (hallo onkunde). Dus ook dat zal er allemaal nog weer veel strakker en beter uit gaan zien.

Veel leesplezier! Ellen & Miriam