Mogen wij je even voorstellen? Dit is Floor®

Mogen wij je even voorstellen? Dit is Floor®

Vanuit hart en hoofd organiseren we sinds januari 2018 -samen met steeds meer geweldige gastdocenten- kleine, unieke nascholingen voor professionals, die meer willen op het gebied van vrouwspecifieke zorg en -training. We zijn steeds weer blij verrast door het enthousiasme waarmee deze worden ontvangen. En nu, ruim anderhalf jaar verder, zijn we ook klaar voor een wat grotere klus.

In februari start onze nieuwe grote opleiding, waarbinnen fysio- en oefentherapeuten zich kunnen laten nascholen tot kritische -maar ook lieve- professionals in de geboortezorg. Tot Floor®-Fysio's.
We beleven namelijk zelf zoveel plezier en succes aan de manier waarop we in onze eigen bedrijven BliX-EM (Deventer) en  Mom's Planet (Alphen a/d Rijn) werken met 'onze meiden', dat we die kennis, ervaring, passie, diepgang en betrokkenheid heel graag delen met nieuw talent.

We hebben topdocenten bereid gevonden om onze studenten een enorm goed gevulde rugzak met kennis en vaardigheden mee te geven. Denk aan gynaecologie (Linde van Genugten), verloskunde (Marlies Koers), diëtetiek (Linda Rodenburg), psychologie (Jeroen Nieuwenhof), bekkenfysiotherapie (Marijke Slieker en Helga Hentzepeter). Maar ook aan trainingsleer voor binnen en buiten, bevallingsvoorbereiding, bedrijfsvoering, marketing en aan alle softskills, die nodig zijn bij het werken met groepen en het begeleiden van life events. Want dat is het krijgen van een kindje.

Het is goed te zien dat het Floor®-programma nu al goed ontvangen wordt door wetenschappers, gynaecologen en verloskundigen en óók door zorgverzekeraars. Ze waarderen dat de opleiding gefundeerd is op de concepten "De eerste 1000 dagen" en "Positieve Gezondheid", de rijke invulling van het onderwijsprogramma en niet in de laatste plaats, de bescheiden maar duidelijke licentieconstructie achter Floor®, die zorgt voor borging en transparantie ten aanzien van de vorm en de inhoud.

Even wennen, maar Floor® is dus de naam. Gewoon die leuke nuchtere meid Floor, met wie de Floor®-Fysio een tijdje op mag lopen in haar avontuur. Maar uiteraard is Floor® ook een vette knipoog naar de pelvic floor, de bekkenbodem. Zorg en aandacht daarvoor zit goed verankerd in de opleiding tot Floor®-Fysio en in het Floor®-programma.

Krijg je al zin om Floor®-programma aan te gaan bieden in je eigen werksetting?
Kijk dan bij onze Meerdaagse Opleidingen voor de diverse opleidingsopties. Verkorte varianten zijn uiteraard mogelijk.

We zijn supertrots en laten je heel graag verder kennismaken op www.ditisfloor.nl

Hartelijke groet, Ellen & Miriam