Info verlengde lockdown

Info verlengde lockdown

UPDATE 26 JUNI 2021
We draaien weer als vanouds! Dit is voorlopig de laatste covid-update hier.
De site is up te date. Hopelijk hoeven dit topic nooit meer opnieuw te openen :) Take care!

UPDATE 19 MEI 2021
Inmiddels is de situatie gelukkig weer zo dat er een en ander versoepeld is. Ook op het gebied van ons type onderwijs. De eerste diastasecursus hebben we inmiddels met heel veel plezier weer gegeven. Ons cursusaanbod, zoals vermeld hier op de site is actueel en gaat door zoals beschreven, uiteraard met in achtneming van alle geldende maatregelen.

UPDATE 3 FEBRUARI 2021
N.a.v. de persconferentie van gisteravond is ons opleidingsaanbod geannuleerd t/m in elk geval 2 maart 2021. Ook onze cursussen met docent Vincent Hoogstad op 5, 6 en 10 maart hebben we helaas alvast moeten annuleren. De situatie is te onzeker nog om hem vanuit Griekenland te laten komen. Deelnemers zijn inmiddels per mail op de hoogte en krijgen uiteraard een goed alternatief.

12 JANUARI 2021
Normaal zijn we geen fan van "lekkasjeproblematikk", maar vandaag kwam het wel goed uit. Dinsdag is onze werkdag samen en we besloten die -na al het lekken over verlenging van de lockdown t/m 9 februari 2021- maar alvast te gebruiken om te zoeken naar alternatieven voor onze cursussen in januari en februari. De deelnemers hebben inmiddels mail van ons ontvangen met meer gedetailleerde informatie, maar hier ook nog even op een rijtje:

  • De cursus diastaseproblematiek van 20 en 23 januari (editie 9) wordt verzet naar 4 en 15 mei.
  • De cursus diastaseproblematiek van 26 en 30 januari (editie 10) wordt verzet naar 15 en 26 juni.
  • De cursus diastaseproblematiek van 9 en 20 februari (editie 11) wordt verzet naar 16 en 20 februari.
  • De start van de Opleiding tot Floor®-Fysio wijzigt mogelijk nog van locatie, maar kan vooralsnog wel 'gewoon' plaatsvinden op 12&13 februari.

Verder wachten we -net als iedereen- gewoon maar rustig de verdere berichtgeving af en proberen we daar straks weer zo snel en goed mogelijk op te anticiperen.

Groetjes en tot 2 februari, na de volgende persconferentie, dus waarschijnlijk weer! Ellen & Miriam