Good things are going to happen

Good things are going to happen

En dan knipper je met je ogen en zijn onze vakanties alweer voorbij. We hadden het heerlijk, maar ook heerlijk om weer vol aan de bak te gaan. Ieder apart in onze eigen 'hands on' ondernemingen in Alphen en Deventer, maar vooral ook SAMEN weer voor de W.H.A. Mooie dingen hebben we in petto, dus we bellen wat af. Een nieuwe site en nieuw curriculum voor 2019 was eigenlijk de planning, maar wat als een top-docent eerder al tijd en zin heeft? Ja natuurlijk... GAAN!

En zo kwam het dat we op zaterdagochtend 3 en 10 november toch nog iets op het programma hebben gezet in 2018. Vincent Hoogstad geeft speciaal voor ons een diepgaande cursus anatomie op de snijzaal van het Erasmus MC. Uiteraard gericht op de vrouw. Op haar bekken, buik en lage rug om precies te zijn.

Dat wij groot voorstander zijn van samenwerken en kruisbestuiven is geen geheim, dus vinden we het geweldig dat we straks met gedreven W.H. professionals met verschillende achtergronden de preparaten gaan bekijken. Zo kunnen we behalve van Vincent, ook van elkaars verhalen leren.

Binnen 3 dagen zijn de beide ochtenden al voor de helft uitverkocht. Fantastisch!
Voor de cursus Diastaseproblematiek op 6 oktober, is nog 1 plekje vrij. Wil je nog ergens aansluiten? Meld je snel aan via Opleidingsaanbod'.

Tot slot: Superleuk dat het ook steeds drukker wordt in de W.H.A. Community op Facebook. We proberen er info te delen die net even verder gaat dan op de openbare pagina. En uiteraard is er alle mogelijkheid om met collega's van binnen en buiten je eigen vakgebied in gesprek te gaan. Doe mee. Denk mee. Nodig uit.

Good things are going te happen :)

Liefs, Ellen en Miriam