Ennnn… Door!

Ennnn… Door!

Floor® -ons complete programma dat fysiotherapeuten kunnen aanbieden in hun praktijk voor zwangerschapstraining, bevallingsvoorbereiding en hersteltraining- heeft een grote zus gekregen! Een zus in de overgang. Door heet ze en dat is net als de naam (pelvic) Floor natuurlijk weer geen toevallige keuze.

Want potverdorie wat is het belangrijk dat vrouwen dóór (kunnen) gaan wanneer ze in hun menopauze raken. En wat is daar nog veel winst te halen. Dóór met het sterk en gezond houden van hun fysiek. Dóór met slim eten, zodat die kilo’s er niet aanvliegen. Dóór met aangeven wat ze (1,6 miljoen vrouwen in NL hebben we het over hè…) nodig hebben op de werkvloer om lekker aan de slag te kunnen blijven. En dóór met tips om beter door te slapen, een betere stemming te hebben, minder opvliegers, etc. etc.

Ben jij fysiotherapeut en wil je aan de slag in deze misschien op het eerste gezicht niet zo sexy, maar wel onwijs belangrijke, uitdagende en grote tak van sport? Schrijf je dan nu in voor deze driedaagse cursus. In deze drie dagen leer je van onze topdocenten alles over de hormonale veranderingen, die zo vanaf het veertigste jaar van de vrouw beginnen. En welke gevolgen dit heeft op musculoskeletaal, cardiovasculair, metabool, gynaecologisch/ seksuologisch, psychologisch en sociaal gebied.

Na deze opleiding mag je jezelf 'Door-Fysio' noemen en ben je gecertificeerd om in jouw eigen setting het kant-en-klare en gelicenseerde 'Door-programma' aan te bieden. Een 6-weeks traject, met elke week één fysieke training en in elke week één centraal thema. Jouw klanten krijgen, wanneer ze Door bij jou gekocht hebben, toegang tot hun eigen account op de website www.ditisdoor.nl met daarin alle informatie en zinvolle tips over de diverse themagebieden.

Nederland is hier klaar voor. En wij ook!

Tot snel! Ellen & Miriam