De dag die je wist dat zou komen

De dag die je wist dat zou komen

Ruim anderhalf jaar was ervoor nodig om onze Floor® letterlijk en figuurlijk smoel te geven. Om tot het moment te komen, dat we er allebei 100% van overtuigd waren dat, als we de opleiding en het product zó in zouden steken, we politiek, verzekeraars, wetenschappers, (bekken)fysio's, verloskundigen, gynaecologen en vooral natuurlijk zwangeren en jonge moeders en hun kindjes, daar écht een nieuwe dienst mee zouden kunnen bewijzen. Tot 'Dit is Floor®'. En Floor® gaat het worden in Nederland.

En toch -toen 'de dag die je wist dat zou komen' bijna daar was- werd het opeens een beetje spannend. We waren onder de indruk van het feit dat zoveel en ook zulke leuke ervaren collega's, zich zo snel aanmeldden om met ons mee te gaan. Aan de ene kant een geweldige bevestiging natuurlijk van dat we inderdaad met iets goeds waren gekomen, maar aan de andere kant ook wel stiekeme twijfel en een beetje druk. Konden we het in de praktijk echt wel waar maken? Hadden we echt overal aan gedacht? Pakten de 300 miljoen keuzes voor locatie, programma, docenten, instroom-eisen, opleidingsvarianten, licentieconstructie, shirts, folders, etc. etc. die we met zoveel zorgvuldigheid en overtuiging gemaakt hadden inderdaad goed uit? Stel je voor dat...

Het is een beetje flauw om de vergelijking met zwangerschap en bevallen te maken, maar toch ging die wel op. Wel maanden uitkijken naar die uitgerekende datum. Wel naar hoe die kleine dan op je borst ligt. Wel al voor je zien hoe hij/ zij in een warm nest gaat opgroeien bij je. Maar dat daar ook nog ergens een bevalling tussendoor moet, die je wel kunt voorbereiden, maar waarvan je nooit precies weet wat je moet verwachten, is voor de meeste vrouwen dan weer niet perse nodig... En zo was het ook voor ons een beetje.

Enfin, afgelopen vrijdag om 7.30 uur 's ochtends startte dus onze bevalling. Tot 19.30 uur 's avonds maar liefst de volgende dag. Maar serieus, wat was het een goeie!
Het rolde. De tijd vloog. En er was continue support. De locatie was fijn. Docenten pres(en)teerden boven verwachting. Super ook dat wie kon, niet alleen het eigen college verzorgde, maar gewoon bleef om zelf ook weer te leren van andere disciplines en precies mee te krijgen wat een Floor®-Fysio dus straks allemaal in haar rugzak heeft. En de groep aanstaande Floor®-Fysio's was top met elkaar. Nieuwsgierig, gepassioneerd, bereid om te hard werken en -gelukkig- ook enthousiast over onze keuzes t.a.v. het product waar zij straks mee aan de slag gaan.

Hierbij willen we iedereen die heeft bijgedragen aan onze superfijne 'bevalervaring' en aan onze prachtige Floor® dan ook nogmaals bedanken.
We zijn (weer) vol vertrouwen en hebben heel veel zin om door te gaan met bouwen en groeien.

Dus: wil je in het najaar bij de volgende editie zijn? Bij de reguliere opleiding, de verkorte- of de mentoropleiding?
Plaats jezelf dan op de interesselijst op onze website. Dan mailen we je, zodra je kunt inschrijven.

Liefs, Ellen & Miriam