Verkorte opleiding tot Floor®-Fysio EDITIE 7 (voorjaar 2024)

"Bevallen is topsport en Floor® geeft de verdieping die je nodig hebt om vrouwen te helpen die prestatie te leveren. Wat mij betreft vult Floor® een gat in onze fysiotherapeutische kennis vanuit de bachelor over o.a. de bekkenbodem en de bewegende vrouw. Geweldig om te zien dat een variatie van allerlei verschillende zorgspecialisten deze uitdaging aangaan. Voor deze cursus moet je echt op een positieve manier weer even met je beste beentje voor. En heeft verrast met hoeveel meer ik heb geleerd dan wat ik van te voren verwachtte bij zwangerschapsbegeleiding. Onder bezielende begeleiding, met veel humor, van twee toppers; Miriam en Ellen." (Cursist editie 3, sportfysiotherapeut)

Nee, wij zijn geen onbekend gezicht voor je, maar onze Floor® is dat misschien nog wel. Floor® is de nieuwe standaard op het gebied van leuke en deskundige peripartum begeleiding. Tegen een mooi gereduceerd tarief kun jij in korte periode ook de merknaam Floor® (positief ontvangen door verzekeraars en gesteund door wetenschappers, gynaecologen en verloskundigen) voeren in jouw setting. Door een licentieconstructie -en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn- is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is het transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland. Onze opleiding onderscheidt zich door collegialiteit, het monitoren van onze en jouw kwaliteit (ook na afloop van de opleiding), enthousiasme, een brede eerlijke open blik en een warm bad van topdocenten op alle belangrijke vakgebieden, die ook na de opleiding beschikbaar blijven als jouw vraagbaak. Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl

Datum: Vrijdag 1 maart 2024 | Zaterdag 2 maart 2024
Tijd: Vrijdag 1 maart van 8.30 - 21.00 uur. Zaterdag 2 maart van 8.00 - 17.30 uur.
Deelnemers: 8-15
Prijs: €610,00

Locatie

Nationaal Trainingscentrum Papendal in Arnhem

Doelgroep

Fysiotherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die niet vies zijn van een uitdaging en 100% willen gaan voor kwaliteit en ‘hun meiden’. Beheersing van de Nederlandse taal op niveau C is een voorwaarde.

Docent

Linde van Genugten (gynaecoloog), Marlies Koers (verloskundige), Eveline Wassink (verloskundige), Marijke Slieker (bekkenfysiotherapeut), Helga Hentzepeter (bekkenfysiotherapeut), Jeroen Nieuwenhof (psychosomatisch fysiotherapeut), Linda Rodenburg (diëtiste), Ellen Aalpoel (zelfstandig trainer/ fysiotherapeut NP/ eigenaar W.H.A), Miriam Hockx (zelfstandig sportfysiotherapeut/ eigenaar W.H.A)

Studiebelasting

Circa 100 uur (incl. zelfstudie)

Leerdoel

Ook Floor®-Fysio worden! Zodat alle zwangere en recent bevallen vrouwen uit jouw buurt met het grootste plezier en vertrouwen bij jou (blijven) komen voor training en begeleiding. Je beschikt over kennis en ervaring in de volle breedte en doordat je zwangeren niet alleen het langst, maar ook het intensiefst ziet van iedereen in de geboortezorgketen, ben je een onmisbare partner. Wil je mentor worden voor nieuwe collega\'s die de reguliere opleiding volgen? Kijk dan bij de W.H.A. Floor® Mentoropleiding.

Opzet

Deze verkorte nascholing tot Floor®-Fysio bevat vier onderdelen: 1) Het bestuderen van het lesmateriaal dat je vanaf het moment van je aanschaf kunt vinden in je account. Dit is dezelfde stof die fysiotherapeuten die nog geen YVLO- en/ of NVFB-ZwangerFit® certificaat hebben, zo ben ook jij in 1x op de hoogte van de laatste evidence en van het product Floor®. 2) Het maken van de verdiepingsopdrachten die opgenomen zijn in het theoriemateriaal. Ze zullen je positief triggeren om te ontdekken waar jij nog puntjes op de \'i\' kunt zetten. 3) Het -uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de praktijkdagen- met een 100% score afronden van de afsluitende toets (10 online vragen) aan het einde van de theorie hoofdstukken. Het niet of niet op tijd afgerond hebben van de complete theoretische voorbereiding, betekent dat je een editie later moet starten, met alle financiële en logistieke gevolgen van dien. Schrijf je dus ruim van te voren in (de inschrijving sluit 3 weken voor aanvang) en begin op tijd met lezen, dan is het allemaal heel goed te doen. 4) Het bijwonen van lesdag 1 en 2 van de reguliere opleiding op vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2023. Voor dag 3 t/m 5 heb je vrijstelling. Wil je toch ook graag andere praktijklessen volgen uit het reguliere programma? De kosten voor het volgen van een extra dag zijn 215 euro. Het volledige programma van de 5 dagen vind je HIER. Na afronding van de 4 bovenstaande stappen ben je licentienemer van het beschermde product Floor® en mag je dit aanbieden in je eigen setting.* Door de licentieconstructie en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn, is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Wat het Product Floor® verder inhoudt voor jou en wat de kosten en baten zijn binnen de licentieconstructie is te lezen in de Productbeschrijving, deze vind je HIER. Op de ochtend van dag 1 worden de licentieovereenkomsten getekend. Lees deze vooraf even goed door. Je vindt het document HIER. Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl *De aparte factuur voor de eenmalige licentiekosten (145 euro) ontvang je enige tijd na je aanmelding hier en dient te worden voldaan vóór de aanvang van praktijkdag 1. De factuur voor de kleine periodieke fee volgt na het behalen van je certificaat. Tenslotte is voor het voeren van de Door-licentie een recente VOG vereist. Als je wilt helpen we je hiermee op weg.

Accreditatie

Voor deze verkorte opleiding niet aangevraagd.

Kun je niet op deze datum of is er geen plek meer beschikbaar? Laat dan hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte.