W.H.A. Verkorte opleiding tot Floor®-Fysio EDITIE 4 (najaar 2021)

Unieke aanvulling voor fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat.

Nee, wij zijn geen onbekend gezicht voor je, maar onze Floor® is dat misschien nog wel. Floor® is de nieuwe standaard op het gebied van leuke en deskundige peripartum begeleiding. Tegen een zeer gereduceerd tarief kun jij in korte periode ook de merknaam Floor® (positief ontvangen door verzekeraars en gesteund door wetenschappers, gynaecologen en verloskundigen) voeren in jouw setting. Door een licentieconstructie -en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn- is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is het transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland. Onze opleiding onderscheidt zich door collegialiteit, het monitoren van onze en jouw kwaliteit (ook na afloop van de opleiding), enthousiasme, een brede eerlijke open blik en een warm bad van topdocenten op alle belangrijke vakgebieden, die ook na de opleiding beschikbaar blijven als jouw mentor/vraagbaak. Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl

Datum: Vrijdag 24 september 2021 en zaterdag 25 september 2021
Tijd: Vrijdag 24 september 2020 van 8.30 - 21.00 uur. Zaterdag 25 september van 8.00 - 17.30 uur.
Deelnemers: 8-30
Prijs: €610,00

Locatie

Nationaal Trainingscentrum Papendal in Arnhem

Doelgroep

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die niet vies zijn van een uitdaging en 100% willen gaan voor kwaliteit en ‘hun meiden’.

Docent

Linde van Genugten (gynaecoloog), Marlies Koers (verloskundige), Eveline Wassink (verloskundige) Marijke Slieker (bekkenfysiotherapeut), Helga Hentzepeter (bekkenfysiotherapeut), Jeroen Nieuwenhof (psychosomatisch fysiotherapeut), Linda Rodenburg (diëtiste), Ellen Aalpoel (zelfstandig trainer/ fysiotherapeut NP/ eigenaar W.H.A), Miriam Hockx (zelfstandig sportfysiotherapeut/ eigenaar W.H.A)

Studiebelasting

Circa 100 uur

Leerdoel

Ook Floor®-Fysio worden! Zodat alle zwangere en recent bevallen vrouwen uit jouw buurt met het grootste plezier en vertrouwen bij jou (blijven) komen voor training en begeleiding. Je beschikt over kennis en ervaring in de volle breedte en doordat je zwangeren niet alleen het langst, maar ook het intensiefst ziet van iedereen in de geboortezorgketen, ben je een onmisbare partner. Wil je mentor worden voor nieuwe collega\'s die de reguliere opleiding volgen, kijk dan bij de W.H.A. Floor® Mentoropleiding.

Opzet

Deze verkorte nascholing tot Floor®-Fysio bevat vier onderdelen: 1) Het bestuderen van het online theorie gedeelte, dat ook de fysio- en oefentherapeuten gaan bestuderen die nog geen YVLO- en/ of NVFB-ZwangerFit® certificaat hebben, zo ben je in 1x op de hoogte van de laatste evidence en van het product Floor® 2) Het maken van de studieopdrachten die opgenomen zijn in het theoriemateriaal. Ze zullen je positief triggeren om te ontdekken waar jij nog puntjes op de i kunt zetten. 3) Het met goed gevolg afleggen van het online theorie-examen. 4) Het bijwonen van lesdag 1 en 2 van de reguliere opleiding op 24/25 september 2021. Wil je ook andere praktijkmodules volgen, die de reguliere studenten verderop volgen gedurende de opleiding? Dat kan. Een losse praktijkmodule kost 75 euro. Voor het los volgen van dag 3 of 4 zijn de kosten 215 euro per dag. Het volledige programma van de 5 dagen vind je HIER. Om voldoende voorbereidingstijd te hebben, raden we je sterk aan om ruim op tijd voor de start van de opleiding in te schrijven! Na afloop van de cursus en het met goed gevolg afleggen van het theorie-examen ben je licentienemer van het beschermde product Floor® en mag je dit aanbieden in je eigen setting. Door de licentieconstructie en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn, is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland. Wat het Product Floor® verder inhoudt voor jou en wat de kosten en baten zijn binnen de licentieconstructie is te lezen in de Productbeschrijving, deze vind je HIER. Wil je ook de volledige Licentievoorwaarden inzien? Mail dan even naar info@whacademy.nl Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl *Je inschrijving is compleet wanneer je ook de aparte factuur voor de eenmalige licentiekosten (145 euro) hebt voldaan. De automatische incasso voor de kleine periodieke fee volgt na het behalen van je certificaat.

Accreditatie

Voor deze verkorte opleiding niet aangevraagd. De volledige opleiding is wel geaccrediteerd door: - Keurmerk Fysiotherapie (72 KU) - KNGF (121 punten KRF-NL Vrij Deel) - VvOCM (108 punten)

Kun je niet op deze data en wil je weten wanneer de volgende data beschikbaar zijn?

Laat dan je mailadres achter en we houden je op de hoogte.