W.H.A. Floor®-Mentoropleiding EDITIE 5 (najaar 2022)

De opleiding voor ervaren fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die zich beschikbaar willen stellen als mentor voor aanstormend talent.

Het zal je als volger van de W.H.A. niet ontgaan zijn dat we vol enthousiasme en gedrevenheid aan de slag zijn geweest om iets heel moois neer te zetten. Iets moois voor ons als professionals, maar natuurlijk nog veel mooier: voor alle zwangere en recent bevallen vrouwen in Nederland: Floor®. Om Floor® inderdaad het succes te laten worden dat ze verdient, hebben we hulp nodig. Hulp van jou. Die super enthousiaste collega. Die altijd vooraan staat om nieuwe kennis te vergaren. Die door het vuur gaat voor 'haar meiden'. Die niet alleen trainer wil zijn -fysiek en mentaal-, maar ook entertrainer. Die loyale, met die brede open blik. Jou zoeken we als mentor voor onze collega’s, die nieuw zijn in de peripartum begeleiding en ook die topper willen worden.

Datum: Vrijdag 30 september 2022 - Zaterdag 1 oktober 2022
Tijd: Vrijdag 30 september 2022 van 8.30 - 21.00 uur. Zaterdag 1 oktober 2022 van 8.00 - 17.30 uur.
Deelnemers: 8-15
Prijs: €95,00

Locatie

Nationaal Trainingscentrum Papendal in Arnhem

Doelgroep

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die zich extra willen inzetten voor hun passie voor het werken met zwangeren & recent bevallen moeders en zich daarom beschikbaar willen stellen als mentor voor upcoming Floor®-Fysio’s. Voorafgaand aan de start van de opleiding hebben we graag nog een gesprek met je over je relevante werkervaring en motivatie.

Docent

Linde van Genugten (gynaecoloog), Marlies Koers (verloskundige), Eveline Wassink (verloskundige), Marijke Slieker (bekkenfysiotherapeut), Helga Hentzepeter (bekkenfysiotherapeut), Jeroen Nieuwenhof (psychosomatisch fysiotherapeut), Linda Rodenburg (diëtiste), Ellen Aalpoel (zelfstandig trainer/ fysiotherapeut NP/ eigenaar W.H.A), Miriam Hockx (zelfstandig sportfysiotherapeut/ eigenaar W.H.A)

Studiebelasting

Circa 100 uur

Leerdoel

Floor®-Fysio worden! EN Floor®-mentor, zodat je niet alleen rots in de branding kunt zijn/ blijven voor de zwangere en recent bevallen vrouwen uit jouw buurt, maar ook voor Floor®-Fysio’s in opleiding. Je begeleidt gedurende een afgesproken periode van 3 jaar geregeld Floor®-Fysio’s in opleiding.

Opzet

Deze verkorte nascholing tot Floor®-Fysio (en mentor) bevat vier onderdelen: 1) Het bestuderen van het lesmateriaal dat je vanaf het moment van je aanschaf kunt vinden in je account. Dit is dezelfde stof die fysio- en oefentherapeuten die nog geen YVLO- en/ of NVFB-ZwangerFit® certificaat hebben, zo ben ook jij in 1x op de hoogte van de laatste evidence en van het product Floor®. 2) Het maken van de verdiepingsopdrachten die opgenomen zijn in het theoriemateriaal. Ze zullen je positief triggeren om te ontdekken waar jij nog puntjes op de 'i' kunt zetten. 3) Het -uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de praktijkdagen- met een 100% score afronden van de afsluitende toets (10 vragen) aan het einde van de theorie hoofdstukken. Het niet of niet op tijd afgerond hebben van de complete theoretisch voorbereiding, betekent dat je een editie later moet starten, met alle financiële en logistieke gevolgen van dien. Schrijf je dus ruim van te voren in (de inschrijving sluit 3 weken voor aanvang) en begin op tijd met lezen, dan is het allemaal heel goed te doen. 4) Het bijwonen van lesdag 1 en 2 van de reguliere opleiding op 30 september 2022 en 1 oktober 2022. Voor dag 3 t/m 5 heb je vrijstelling. Wil je toch ook graag andere praktijklessen volgen uit het reguliere programma? De kosten voor het volgen van een extra dag zijn 215 euro. Het volledige programma van de 5 dagen vind je HIER. Na afronding van de 4 bovenstaande stappen ben je licentienemer van het beschermde product Floor® en mag je dit aanbieden in je eigen setting.* Door de licentieconstructie en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn, is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Wat het Product Floor® verder inhoudt voor jou en wat de kosten en baten zijn binnen de licentieconstructie is te lezen in de Productbeschrijving, deze vind je HIER. Wil je ook de volledige Licentievoorwaarden inzien? Mail dan even naar info@whacademy.nl Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl *Je inschrijving is compleet wanneer je ook de aparte factuur voor de eenmalige licentiekosten (145 euro) hebt voldaan. De automatische incasso voor de kleine periodieke fee volgt na het behalen van je certificaat.

Accreditatie

Voor deze verkorte (mentor)opleiding niet aangevraagd. De volledige opleiding is wel geaccrediteerd door: - Keurmerk Fysiotherapie (72 KU) - KNGF (121 punten KRF-NL Vrij Deel) - VvOCM (108 punten)

Kun je niet op deze datum of is er geen plek meer beschikbaar? Laat dan hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte.