W.H.A. Floor®-Mentoropleiding EDITIE 4 (najaar 2021)

De opleiding voor ervaren fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die zich beschikbaar willen stellen als mentor voor aanstormend talent.

Het zal je als volger van de W.H.A. niet ontgaan zijn dat we vol enthousiasme en gedrevenheid aan de slag zijn geweest om iets heel moois neer te zetten. Iets moois voor ons als professionals, maar natuurlijk nog veel mooier: voor alle zwangere en recent bevallen vrouwen in Nederland: Floor®. Om Floor® inderdaad het succes te laten worden dat ze verdient, hebben we hulp nodig. Hulp van jou. Die super enthousiaste collega. Die altijd vooraan staat om nieuwe kennis te vergaren. Die door het vuur gaat voor \'haar meiden\'. Die niet alleen trainer wil zijn -fysiek en mentaal-, maar ook entertrainer. Die loyale, met die brede open blik. Jou zoeken we als mentor voor onze collega’s, die nieuw zijn in de peripartum begeleiding en ook die topper willen worden.

Datum: Vrijdag 24 september 2021 en zaterdag 25 september 2021
Tijd: Vrijdag 24 september 2020 van 8.30 - 21.00 uur. Zaterdag 25 september van 8.00 - 17.30 uur.
Deelnemers: 8-30
Prijs: €95,00

Locatie

Nationaal Trainingscentrum Papendal in Arnhem

Doelgroep

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die zich extra willen inzetten voor hun passie voor het werken met zwangeren & recent bevallen moeders en zich daarom beschikbaar willen stellen als mentor voor upcoming Floor®-Fysio’s. Voorafgaand aan de start van de opleiding hebben we graag nog een gesprek met je over je relevante werkervaring en motivatie.

Docent

Linde van Genugten (gynaecoloog), Marlies Koers (verloskundige), Eveline Wassink (verloskundige) Marijke Slieker (bekkenfysiotherapeut), Helga Hentzepeter (bekkenfysiotherapeut), Jeroen Nieuwenhof (psychosomatisch fysiotherapeut), Linda Rodenburg (diëtiste), Ellen Aalpoel (zelfstandig trainer/ fysiotherapeut NP/ eigenaar W.H.A), Miriam Hockx (zelfstandig sportfysiotherapeut/ eigenaar W.H.A)

Studiebelasting

Circa 100 uur

Leerdoel

Floor®-Fysio worden! EN Floor®-mentor, zodat je niet alleen rots in de branding kunt zijn/ blijven voor de zwangere en recent bevallen vrouwen uit jouw buurt, maar ook voor Floor®-Fysio’s in opleiding. Je begeleidt gedurende een afgesproken periode van 3 jaar geregeld Floor®-Fysio’s in opleiding.

Opzet

Deze verkorte nascholing tot Floor®-Fysio (en mentor) bevat vier onderdelen: 1) Het bestuderen van het online theorie gedeelte, dat ook de fysio- en oefentherapeuten gaan bestuderen die nog geen YVLO- en/ of NVFB-ZwangerFit® certificaat hebben, zo ben je in 1x op de hoogte van de laatste evidence en van het product Floor® 2) Het maken van de studieopdrachten die opgenomen zijn in het theoriemateriaal. Ze zullen je positief triggeren om te ontdekken waar jij nog puntjes op de i kunt zetten. 3) Het met goed gevolg afleggen van het online theorie-examen. 4) Het bijwonen van lesdag 1 en 2 van de reguliere opleiding op 24/25 september 2021. Wil je ook andere praktijkmodules volgen, die de reguliere studenten verderop volgen gedurende de opleiding? Dat kan. Een losse praktijkmodule kost 75 euro. Voor het los volgen van dag 3 of 4 zijn de kosten 215 euro per dag. Het volledige programma van de 5 dagen vind je HIER. Om voldoende voorbereidingstijd te hebben, raden we je sterk aan om ruim op tijd voor de start van de opleiding in te schrijven! Na afloop van de cursus en het met goed gevolg afleggen van het theorie-examen ben je licentienemer van het beschermde product Floor® en mag je dit aanbieden in je eigen setting. Door de licentieconstructie en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn, is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland. Wat het Product Floor® verder inhoudt voor jou en wat de kosten en baten zijn binnen de licentieconstructie is te lezen in de Productbeschrijving, deze vind je HIER. Wil je ook de volledige Licentievoorwaarden inzien? Mail dan even naar info@whacademy.nl Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl *Je inschrijving is compleet wanneer je ook de aparte factuur voor de eenmalige licentiekosten (145 euro) hebt voldaan. De automatische incasso voor de kleine periodieke fee volgt na het behalen van je certificaat.

Accreditatie

Voor deze verkorte (mentor)opleiding niet aangevraagd. De volledige opleiding is wel geaccrediteerd door: - Keurmerk Fysiotherapie (72 KU) - KNGF (121 punten KRF-NL Vrij Deel) - VvOCM (108 punten)

Kun je niet op deze data en wil je weten wanneer de volgende data beschikbaar zijn?

Laat dan je mailadres achter en we houden je op de hoogte.