W.H.A. Floor®-Mentoropleiding

De opleiding voor ervaren fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die zich beschikbaar willen stellen als mentor voor aanstormend talent.

Het zal je als volger van de W.H.A. niet ontgaan zijn dat we vol enthousiasme en gedrevenheid aan de slag zijn geweest om iets heel moois neer te zetten. Iets moois voor ons als professionals, maar natuurlijk nog veel mooier: voor alle zwangere en recent bevallen vrouwen in Nederland: Floor® Om Floor® inderdaad het succes te laten worden dat ze verdient, hebben we hulp nodig. Hulp van jou. Die super enthousiaste collega. Die altijd vooraan staat om nieuwe kennis te vergaren. Die door het vuur gaat voor 'haar meiden'. Die niet alleen trainer wil zijn -fysiek en mentaal-, maar ook entertrainer. Die loyale, met die brede open blik. Jou zoeken we als mentor voor onze collega’s, die nieuw zijn in de peripartum begeleiding en ook die topper willen worden.

Datum: Vrijdag 7 februari 2020 en zaterdag 8 februari 2020
Tijd: 7 Februari 2020 van 8.30-21.00 uur. 8 Februari van 8.30-17.30 uur
Deelnemers: 15
Prijs: €95,00

Locatie

Nationaal Trainingscentrum Papendal in Arnhem. Aanrader is om een overnachting te boeken in Sporthotel Papendal. We hebben daarvoor een speciaal tarief kunnen afspreken. Met de code WA2020 boek je een standaard kamer voor 89 euro (superieur upgrade voor 20 euro extra).

Doelgroep

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die zich extra willen inzetten voor hun passie voor het werken met zwangeren & recent bevallen moeders en zich daarom beschikbaar willen stellen als mentor voor upcoming Floor®-Fysio’s. Voorafgaand aan de start van de opleiding hebben we graag nog een gesprek met je over je relevante werkervaring en motivatie.

Docent

Linde van Genugten (gynaecoloog), Marlies Koers (verloskundige), Marijke Slieker (bekkenfysiotherapeut), Helga Hentzepeter (bekkenfysiotherapeut), Jeroen Nieuwenhof (psychosomatisch fysiotherapeut), Linda Rodenburg (diëtiste), Ellen Aalpoel (zelfstandig trainer/ fysiotherapeut NP/ eigenaar W.H.A), Miriam Hockx (zelfstandig sportfysiotherapeut/ eigenaar W.H.A)

Studiebelasting

Circa 120 uur

Leerdoel

Floor®-Fysio worden! EN Floor®-mentor, zodat je niet alleen rots in de branding kunt zijn/ blijven voor de zwangere en recent bevallen vrouwen uit jouw buurt, maar ook voor Floor®-Fysio’s in opleiding. Je begeleidt gedurende een afgesproken periode van 3 jaar geregeld Floor®-Fysio’s in opleiding.

Opzet

6 Weken voor de start van de eerste lesdag ontvang je van ons alle theoretisch informatie die de studenten die de reguliere opleiding tot Floor®-Fysio gaan volgen, ook ontvangen en gaan bestuderen. Je werkt net als zij de reader door en bent vervolgens slechts tegen kostprijs aanwezig bij hun startweekend op Papendal. Zwangerschap en bevallen is immers topsport, dus waar anders? Overnachten kan tegen een gereduceerd tarief en vinden we heel gezellig. Om voldoende voorbereidingstijd te hebben raden we je sterk aan om voor half januari in te schrijven! Het grootste deel van de tijd volg je dat weekend hetzelfde programma als de studenten, zodat je ook helemaal up to date bent en al je oude en nieuwe vragen hebt kunnen stellen aan de vakdocenten. Tijdens de lesuren waarin reeds bekende info wordt besproken, krijg jij les in het positief coachen van jong talent. Wil je ook praktijkmodules volgen die de reguliere studenten verderop volgen gedurende de opleiding? Bekijk dan even het programma van de reguliere opleiding tot Floor®-Fysio via: https://drive.google.com/open?id=1gPGIIzII8BdG5taEMitELgjss3db9fZN en stuur een mailtje om je aan te melden. Een losse praktijkmodule kost 75 euro. Voor het los volgen van dag 3 of 4 zijn de kosten 215 euro per dag. Na afloop van de cursus en het met goed gevolg afleggen van een theorie-examen, ben je licentienemer van het beschermde product Floor® en mag je dit aanbieden in je eigen setting. Daarnaast begeleid je gedurende een afgesproken periode van 3 jaar geregeld Floor®-Fysio’s in opleiding. Door de licentieconstructie -en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn- is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland. Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl *Je inschrijving is compleet wanneer je ook de aparte factuur voor de eenmalige licentiekosten (145 euro) hebt voldaan. De automatische incasso voor de maandelijkse fee (5 euro) volgt na het behalen van je certificaat. Wil je de licentievoorwaarden inzien voordat je je inschrijft voor de opleiding? Dat vinden we heel terecht! Stuur even een mailtje naar info@whacademy.nl en we sturen ze je toe.

Accreditatie

Voor deze verkorte (mentor)opleiding niet aangevraagd. Wel in aanvraag voor de volledige opleiding.

Kun je niet op deze data en wil je weten wanneer de volgende data beschikbaar zijn?

Laat dan je mailadres achter en we houden je op de hoogte.