Cursus WHA Diastaseproblematiek: diagnostiek en behandeling

Cursus WHA Diastaseproblematiek: diagnostiek en behandeling

Eerlijk. Enthousiast en Evidence Based. Zo willen wij onze cursisten graag opleiden.

Die eerste twee waren absoluut het punt niet voor Miriam gisteren. Maar "Evidence" is toch wel een dingetje als we het hebben over diagnostiek & behandeling bij diastaseproblematiek. Voordat iemand met een buikwandprobleem net zo goed (onderbouwd) kan revalideren als iemand met een kruisband probleem zijn we nog wel een paar jaartjes verder...

Gelukkig is "Evidence Based Practice" het handelen naar (1) wetenschappelijk bewijs, (2) de ervaring van de behandelaar en (3) de voorkeuren van de cliënt, dus ook al is het allemaal nog niet keihard, we kunnen de cliënt die morgen voor ons staat toch echt wel een 'state of the art' EBP (behandel-/trainings-)plan aanbieden. En precies dat hebben we onze deelnemers gisteren dus aangeboden en dan is het heel erg fijn om terug te lezen dat de deelnemers daar enthousiast over zijn en inderdaad het gevoel hebben daar morgen al mee aan de slag te kunnen:

"Super leerzame dag gehad met alle cursisten. Bedankt voor de bijscholing, en alle goede zorgen. Mooie praktijk!"

"Veel nieuwe inzichten gekregen bij de cursus diastaseproblematiek. Duidelijke cursus waar je gelijk in de praktijk mee aan de slag kan gaan. Een echte aanrader deze cursus."

"Hele leuke en leerzame dag gehad over Diastase problematiek. Goede voorbereiding door info vooraf, fijne lokatie en fijne opzet van deze dag. Veel ruimte voor casuïstiek en eigen inbreng en fijne tools meegekregen. Zeker een aanrader voor een ieder die deze problematiek tegenkomt in de praktijk."

Super bedankt allemaal voor jullie komst en actieve deelname! Het is een genot om mensen voor je te hebben die niet voor de punten komt, maar voor de passie. Top.

De volgende -en voorlopig laatste- editie is op zaterdag 6 oktober. Van harte welkom!