Welkom in de online leeromgeving van de Opleiding tot Floor®-Fysio!

Doel van het vooraf goed bestuderen en aftoetsen van de theorie is dat je de praktijkdagen straks optimaal kunt benutten.
Het lesmateriaal is opgedeeld in diverse hoofdstukken. Ideaal is om deze van voor naar achter door te werken en jezelf steeds te toetsen m.b.v. de voortgangstoetsen aan het einde van (bijna) elk hoofdstuk. Deze voortgangstoetsen zijn niet bindend. Wel geven ze ons als opleider, maar vooral jouzelf natuurlijk, inzicht in hoeverre je elk onderdeel van de stof beheerst.

Als je alle theorie grondig bestudeerd hebt, maak je de afsluitende toets. Die bestaat uit 10 vragen die je alle 10 (100%) goed moet hebben. Je hebt daarvoor één eerste kans en eventueel nog twee herkansingen. Je ziet direct na het afronden van je afsluitende toets je score. Indien deze geen 100% is, kun je direct online de herkansing opstarten. Er is geen tijdslimiet waarbinnen je de vragen beantwoord moet hebben, maar tussentijds opslaan is niet mogelijk. Wil je pauzeren, laat de applicatie dan dus open staan!
Uiterlijk 3 dagen voor de start van je eerste praktijkdag moet je de afsluitende toets behaald hebben.

Bij het niet of niet op tijd halen van de afsluitende toets kun je helaas nog niet deelnemen aan de praktijkdagen van de editie waarvoor je je hebt ingeschreven, met bijbehorende financiële en logistieke gevolgen van dien.

Uiteraard gaan we daar niet vanuit en is e.e.a. zo opgezet dat, als je op tijd begint, alles absoluut haalbaar is. Je mag overal steeds het lesmateriaal naast houden, ook bij de afsluitende toets. De leeromgeving op twee tabbladen naast elkaar open werkt daarvoor het beste.

De verdiepingsvragen die je bij elk hoofdstuk tegenkomt, moeten uiterlijk 2 weken voor de start van je eerste opleidingsdag ingeleverd zijn. Dit doe je per mail naar info@whacademy.nl  Zo hebben de docenten ook voldoende tijd om zich voor te bereiden.

Veel succes en plezier ook vooral met studeren en we kijken er naar uit je straks te ontmoeten op praktijkdag 1!

Team Floor®