W.H.A. Verkorte opleiding tot Floor®-Fysio EDITIE 2

Unieke aanvulling voor fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat.

Nee, wij zijn geen onbekend gezicht voor je, maar onze Floor® is dat misschien nog wel. Floor® is de nieuwe standaard op het gebied van leuke en deskundige peripartum begeleiding. Tegen een zeer gereduceerd tarief kun jij in korte periode ook de merknaam Floor® (positief ontvangen door verzekeraars en gesteund door wetenschappers, gynaecologen en verloskundigen) voeren in jouw setting. Door een licentieconstructie -en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn- is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is het transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland. Onze opleiding onderscheidt zich door collegialiteit, het monitoren van onze en jouw kwaliteit (ook na afloop van de opleiding), enthousiasme, een brede eerlijke open blik en een warm bad van topdocenten op alle belangrijke vakgebieden, die ook na de opleiding beschikbaar blijven als jouw mentor/vraagbaak. Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl

Datum: Vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020
Tijd: 25 september 2020 van 8.30 - 21.00 uur en 26 september van 8.00 - 18.00 uur
Deelnemers: 8-30
Prijs: €610,00

Locatie

Nationaal Trainingscentrum Papendal in Arnhem

Doelgroep

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat, die niet vies zijn van een uitdaging en 100% willen gaan voor kwaliteit en ‘hun meiden’.

Docent

Linde van Genugten (gynaecoloog), Marlies Koers (verloskundige), Eveline Wassink (verloskundige) Marijke Slieker (bekkenfysiotherapeut), Helga Hentzepeter (bekkenfysiotherapeut), Jeroen Nieuwenhof (psychosomatisch fysiotherapeut), Linda Rodenburg (diëtiste), Ellen Aalpoel (zelfstandig trainer/ fysiotherapeut NP/ eigenaar W.H.A), Miriam Hockx (zelfstandig sportfysiotherapeut/ eigenaar W.H.A)

Studiebelasting

Circa 100 uur

Leerdoel

Ook Floor®-Fysio worden! Zodat alle zwangere en recent bevallen vrouwen uit jouw buurt met het grootste plezier en vertrouwen bij jou (blijven) komen voor training en begeleiding. Je beschikt over kennis en ervaring in de volle breedte en doordat je zwangeren niet alleen het langst, maar ook het intensiefst ziet van iedereen in de geboortezorgketen, ben je een onmisbare partner. Wil je mentor worden voor nieuwe collega's die de reguliere opleiding volgen, kijk dan bij de W.H.A. Floor® Mentoropleiding.

Opzet

Deze verkorte nascholing tot Floor®-Fysio bevat vier onderdelen: 1) Het bestuderen van het online theorie gedeelte (beschikbaar voor je vanaf 1 augustus 2020), dat ook de fysio- en oefentherapeuten gaan bestuderen die nog geen YVLO- en/ of NVFB-ZwangerFit® certificaat hebben, zo ben je in 1x op de hoogte van de laatste evidence en van het product Floor® 2) Het maken van de studieopdrachten die opgenomen zijn in het theoriemateriaal. Ze zullen je positief triggeren om te ontdekken waar jij nog puntjes op de i kunt zetten. 3) Het bijwonen van lesdag 1 en 2 van de reguliere opleiding op 25/26 september 2020. 4) Het met goed gevolg afleggen van het online theorie-examen in de periode van 14 t/m 22 november 2020. Wil je ook praktijkmodules volgen, die de reguliere studenten verderop volgen gedurende de opleiding? Dat kan. Een losse praktijkmodule kost 75 euro. Voor het los volgen van dag 3 of 4 zijn de kosten 215 euro per dag. Bekijk het programma van de gehele opleiding tot Floor®-Fysio HIER. En meld je eventuele interesse via info@whacademy.nl Om voldoende voorbereidingstijd te hebben raden we je sterk aan om ruim op tijd voor de start van de opleiding in te schrijven! Na afloop van de cursus en het met goed gevolg afleggen van het theorie-examen ben je licentienemer van het beschermde product Floor® en mag je dit aanbieden in je eigen setting. Door de licentieconstructie en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn, is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland. De Productbeschrijving met een beknopt overzicht van kosten en baten vind je HIER. Wil je de complete licentievoorwaarden inzien ook voordat je je inschrijft voor de opleiding? Dat vinden we heel terecht! Stuur even een mailtje naar info@whacademy.nl en we sturen ze je toe. Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl *Je inschrijving is compleet wanneer je ook de aparte factuur voor de eenmalige licentiekosten (145 euro) hebt voldaan. De automatische incasso voor de kleine periodieke fee volgt na het behalen van je certificaat.

Accreditatie

Voor deze verkorte opleiding niet aangevraagd. De volledige opleiding is wel geaccrediteerd door: - Keurmerk Fysiotherapie (72 KU) - KNGF (121 punten KRF-NL Vrij Deel) - VvOCM (108 punten)

Kun je niet op deze data en wil je weten wanneer de volgende data beschikbaar zijn?

Laat dan je mailadres achter en we houden je op de hoogte.