W.H.A. Verkorte opleiding tot Floor®-Fysio

Unieke aanvulling voor fysiotherapeuten en oefentherapeuten met al een YVLO-ZwangerFit® en/of NVFB-ZwangerFit® certificaat.

Nee, wij zijn geen onbekend gezicht voor je, maar onze Floor® is dat nog wel. Floor® is de nieuwe standaard op het gebied van leuke en deskundige peripartum begeleiding. Tegen een zeer gereduceerd tarief kun jij in korte periode ook de merknaam Floor® (positief ontvangen door verzekeraars en gesteund door wetenschappers, gynaecologen en verloskundigen) voeren in jouw setting. Door een licentieconstructie -en de rechten en plichten die daar binnen vastgelegd zijn- is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland. Onze opleiding onderscheidt zich door collegialiteit, het monitoren van onze en jouw kwaliteit (ook na afloop van de opleiding), enthousiasme, een brede eerlijke open blik en een warm bad van topdocenten op alle belangrijke vakgebieden, die ook na de opleiding beschikbaar blijven als jouw mentor/vraagbaak. Meer over Floor® vind je op de website: www.ditisfloor.nl

Datum: Vanaf 20 december 2019
Tijd: N.v.t.
Deelnemers: N.v.t.
Prijs: €395,00

Locatie

N.v.t.

Doelgroep

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten (al dan niet met verbijzondering) die niet vies zijn van een uitdaging en 100% willen gaan voor kwaliteit en ‘hun meiden’.

Docent

Aanspreekpunt zijn Ellen Aalpoel en Miriam Hockx, waar nodig wordt contact gelegd met de betreffende vakdocenten.

Studiebelasting

Circa 60 uur

Leerdoel

Ook Floor®-Fysio worden! Zodat alle zwangere en recent bevallen vrouwen uit jouw buurt met het grootste plezier en vertrouwen bij jou (blijven) komen voor training en begeleiding. Je beschikt over kennis en ervaring in de volle breedte en doordat je zwangeren niet alleen het langst, maar ook het intensiefst ziet van iedereen in de geboortezorgketen, ben je een onmisbare partner. Wil je mentor worden voor nieuwe collega\'s die de reguliere opleiding volgen, kijk dan bij de W.H.A. Floor® Mentoropleiding.

Opzet

Deze nascholing tot Floor®-Fysio bevat drie onderdelen. 1) Het bestuderen van de reader, die ook de fysio- en oefentherapeuten gaan bestuderen die nog geen YVLO- en/ of NVFB-ZwangerFit® certificaat hebben, zo ben je in 1x op de hoogte van de laatste evidence en van het product Floor®. 2) Het maken van de studieopdrachten die opgenomen zijn in de reader. Ze zullen je positief triggeren om te ontdekken waar jij nog puntjes op de i kunt zetten. 3) Het afleggen van een online theorie examen. Vanaf 20 december 2018 kun jij op elk gewenst moment de reader en de opdrachten aanschaffen. In de periode van 1 t/m 10 mei 2020 kun je het theorie-examen doen. Op 15 mei is de nabespreking daarvan op Papendal, voel je zeker welkom om daarbij aanwezig te zijn. Dat geldt uiteraard ook voor het volgen van nog meer losse praktijkmodules in de periode dat de reguliere opleiding loopt (7 februari t/m 15 mei 2019), maar dit is niet noodzakelijk.** De theorie met goed gevolg afronden is -met jouw al aanwezige kennis en ervaring- voldoende om Floor®-Fysio/ Floor®-licentienemer te worden. *Je inschrijving is compleet wanneer je ook de aparte factuur voor de eenmalige licentiekosten (145 euro) hebt voldaan. De automatische incasso voor de maandelijkse fee (5 euro) volgt na het behalen van je certificaat. Wil je de licentievoorwaarden vooraf alvast inzien? Dat vinden we heel terecht! Stuur even een mailtje naar info@whacademy.nl en we sturen ze je toe. **Wil je ook praktijkmodules volgen? Bekijk dan het programma van de reguliere opleiding tot Floor®-Fysio via https://drive.google.com/open?id=1gPGIIzII8BdG5taEMitELgjss3db9fZN en stuur een mailtje naar info@whacademy.nl. Een losse praktijkmodule op Papendal kost 75 euro. Voor het los volgen van dag 3 of 4 zijn de kosten 215 euro per dag.

Accreditatie

Voor deze verkorte opleiding niet aangevraagd. Wel in aanvraag voor de volledige opleiding.

Kun je niet op deze data en wil je weten wanneer de volgende data beschikbaar zijn?

Laat dan je mailadres achter en we houden je op de hoogte.