W.H.A. Opleiding tot Floor®-Fysio EDITIE 3

Unieke opleiding voor fysiotherapeuten en oefentherapeuten met hart voor zwangerschap.

Floor® is de nieuwste en meest complete zwangerschapscursus in Nederland. Positief ontvangen door verzekeraars. Gesteund door wetenschappers, gynaecologen en verloskundigen. En jij kunt ‘m gaan geven! Met jouw achtergrond als fysio- of oefentherapeut heb je al een prachtige brede basis en in deze 20 weken durende opleiding bouw je daar alles -maar dan ook écht alles- bovenop, wat je nodig hebt om zwangeren en jonge moeders optimaal te begeleiden. Onze opleiding onderscheidt zich door collegialiteit, enthousiasme, een brede eerlijke open blik en een warm bad van topdocenten op alle belangrijke vakgebieden, die ook na de opleiding beschikbaar blijven als jouw mentor/ vraagbaak. Niet onbelangrijk is dat we je daarnaast ook op weg (blijven) helpen met “de business”, denk daarbij aan bedrijfsvoering en marketing. Na afloop van de cursus ben je licentienemer van het beschermde product Floor® en mag je dit aanbieden in je eigen setting. Door de licentieconstructie -en de rechten en plichten die daarbinnen vastgelegd zijn- is en blijft helder wat Floor® inhoudt en is transparant wat Floor®-Fysio’s kunnen en doen. Naar ketenpartners, naar klanten, naar verzekeraars, naar iedereen. Binnen deze tak van sport een unieke werkwijze in Nederland.

Datum: Vrijdag 12 februari 2021 - Zaterdag 13 februari 2021 - Dinsdag 16 maart 2021 - Zaterdag 10 april 2021 - Vrijdag 21 mei 2021
Tijd: 12 Februari 2021 van 8.30 - 21.00 uur, andere dagen van 8.00/8.30 - 18.00 uur.
Deelnemers: 8-30
Prijs: €1.195,00

Locatie

Dag 1 t/m 3 en 5 vinden plaats op Nationaal Trainingscentrum Papendal in Arnhem. Aanrader is om een overnachting te boeken in Sporthotel Papendal. Dag 4 is in Deventer.

Doelgroep

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten (al dan niet met verbijzondering) die niet vies zijn van een uitdaging en 100% willen gaan voor kwaliteit en ‘hun meiden’.

Docent

Linde van Genugten (gynaecoloog), Marlies Koers (verloskundige), Eveline Wassink (verloskundige) Marijke Slieker (bekkenfysiotherapeut), Helga Hentzepeter (bekkenfysiotherapeut), Jeroen Nieuwenhof (psychosomatisch fysiotherapeut), Linda Rodenburg (diëtiste), Ellen Aalpoel (zelfstandig trainer/ fysiotherapeut NP/ eigenaar W.H.A), Miriam Hockx (zelfstandig sportfysiotherapeut/ eigenaar W.H.A)

Studiebelasting

121 uur (49 netto contacturen, 72 uur zelfstudie)

Leerdoel

Floor®-Fysio worden! Zodat alle zwangere en recent bevallen vrouwen uit jouw buurt met het grootste plezier en vertrouwen bij jou komen voor training en begeleiding. Je beschikt over kennis en ervaring in de volle breedte en doordat je zwangeren niet alleen het langst, maar ook het meest intensief ziet van iedereen in de geboortezorgketen, ben je een onmisbare partner.

Opzet

Vanaf je aanschaf hier staat al het theoretisch lesmateriaal direct online tot je beschikking. Je bestudeert dit, maakt de verdiepingsvragen en doet er theorie-examen over. Deze grondige voorbereiding maakt dat er op de praktijkdagen ook echt tijd en aandacht is voor praktijk en voor verdieping. Om voldoende voorbereidingstijd te hebben, raden we je sterk aan om ruim voor de start van de cursus in te schrijven! De eerste twee praktijkdagen zijn op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari. Een perfect verzorgd weekend op het geweldige sportcomplex Papendal in Arnhem. Zwangerschap en bevallen is immers topsport, dus waar anders? Overnachten kan tegen een gereduceerd tarief en vinden we heel gezellig. Na deze kickstart ga je zelf aan de slag met je verder verdiepen in de stof en met het kijken in de keuken bij collega’s. Op dinsdag 16 maart en zaterdag 10 april staan nog twee praktijkdagen op het rooster, waarin we verder ingaan op verantwoord en leuk training geven aan groepen zwangeren en recent bevallen vrouwen, zowel binnen als buiten. Maar natuurlijk besteden we ook volop aandacht aan het kunnen gaan aanbieden van eerlijke en praktische informatie over zwangerschap, bevalling en kraamtijd aan de zwangere en haar eventuele partner. Op vrijdag 21 mei is de afsluitende dag met het het uitvoeren van diverse praktijkopdrachten, zodat je je 100% zeker voelt om direct zelf aan de slag te gaan met alles wat je geleerd hebt. Het volledige programma van de 5 dagen vind je HIER. Wat het Product Floor® verder inhoudt voor jou en wat de kosten en baten zijn binnen de licentieconstructie is te lezen in de Productbeschrijving, deze vind je HIER. Wil je ook de volledige  Licentievoorwaarden inzien? Mail dan even naar info@whacademy.nl Meer over Floor® vind je verder op de website: www.ditisfloor.nl *Je inschrijving is compleet wanneer je ook de aparte factuur voor de eenmalige licentiekosten (145 euro) hebt voldaan. De automatische incasso voor de kleine periodieke fee volgt na het behalen van je certificaat.

Accreditatie

Geaccrediteerd met 72 KU door Keurmerk Fysiotherapie Geaccrediteerd met 121 punten door KNGF (KRF-NL Vrij Deel) Geaccrediteerd met 108 punten door VvOCM

Kun je niet op deze data en wil je weten wanneer de volgende data beschikbaar zijn?

Laat dan je mailadres achter en we houden je op de hoogte.