W.H.A. Inspiratiemiddag vrouwspecifieke outdoor training

Toe aan wel weer eens wat nieuwe oefenstof? Uiteraard met aandacht voor alles waar we als WOMEN'S HEALTH Academy zo scherp op zijn? Laat je lekker een middagje 'entertrainen' door Ellen!

Ellen neemt je na een korte introductie mee naar buiten (bos, maar ook 'gewoon' woonwijk) en laat je onderweg 1001 individuele, duo- en groepsoefeningen zien, die je met minimale middelen kunt doen. De hele middag zal er aandacht zijn voor vrouwspecifieke klachten en aandachtspunten, zowel peripartum als perimenopauzaal.

Datum: Vrijdag 13 mei 2022
Tijd: 13.30-17.00 uur (incl. middagpauze)
Deelnemers: 20
Prijs: €95,00

Locatie

De Kuip | Bloemendalsweg 1B | Colmschate (gemeente Deventer)

Doelgroep

Alle fysiotherapeuten en trainers die buiten (willen gaan) trainen met vrouwen

Docent

Ellen Aalpoel | Zelfstandig trainer, fysiotherapeut NP, mede-eigenaar W.H.A

Studiebelasting

3,5 uur

Leerdoel

Aan het eind van deze middag heb je een bak vol nieuwe inspiratie voor je eigen trainingen. Je hebt ervaren hoe je met eenvoudige aanpassingen van je basisoefeningen en lesorganisatie plus het inzetten van klein oefenmateriaal en natuurlijk "oefenmateriaal", iedere keer weer een originele en doeltreffende training neer kunt zetten.

Opzet

Deze middag is alleen maar ervaren en doen. Alle oefenstof wordt op camera vastgelegd en gedeeld na afloop. Verder geen SMART-doelen en ingewikkelde voorbereidingen. Gewoon lekker doen. Trek je sportkleding aan en laat je door Ellen het bos in sturen. Je gaat genieten!

Accreditatie

Niet aangevraagd. Graag voor de passie deze, niet voor de punten ;)

Kun je niet op deze datum of is er geen plek meer beschikbaar? Laat dan hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte.