Nieuwsbrief 3 | December

Nieuwsbrief 3 | December

...En toen was het alweer kerst ๐ŸŽ„ '๐˜›๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ'๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ง๐˜ถ๐˜ฏ' en rรฉken maar dat we dat het afgelopen jaar weer hadden, ondanks alle verschuivingen en beperkingen. Voor een veel te beknopt -want wat was het dus weer veel en tof allemaal- overzichtje van het afgelopen jaar en een tipje van de sluier van komende, zie hier onze nieuwsbrief.

Met dank aan al onze geweldige gastdocenten: Marijke Slieker, Helga Hentzepeter, Linde van Genugten, Marike Verloskundige, Eveline Wassink, Marlies Koers, Jeroen Nieuwenhof, Linda Rodenburg, Vincent Hoogstad, Simone van Sweden en Caroline Muller.

Aan onze super gastvrije locaties van 2021, die het ook รฉcht niet gemakkelijk hebben nu: Papendal, Het Lokaal, Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen, Van der Valk Hotel Amersfoort A1, Antvelink Sportfysiotherapie, Diergaarde Blijdorp, NT-e, Sport2Bfit en Geeresteingroep.

Aan onze tรฉ lekkere lokale cateraars De Kaasknabbel en Pippin Foods.

En ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ด๐˜ต aan al onze cursisten. Iets te veel om bij naam te noemen, maar we herinneren ons jullie stuk voor stuk รกllemaal nog hoor! Dank voor jullie vertrouwen, inbreng en enthousiasme.

๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ช.๐—›.๐—”.๐˜€ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ถ๐—ธ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿ’š

Maak er gezellige dagen van met je geliefden en alvast een gezond en energiek 2022 gewenst โœจ

Heel graag tot dan! Liefs, Ellen & Miriam